«Βλέπει» Κατίδη η ΑΕΚ

Γράφει ο... Αετός!
«Βλέπει» Κατίδη η ΑΕΚ

bet365

Την περίπτωση του Γιώργου Κατίδη εξετάζει η ΑΕΚ, αφού ο παίκτης μένει ελεύθερος από τον Άρη και η περίπτωσή του θεωρείται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Στην Ένωση είναι δεδομένο ότι θα στραφούν παίκτες μικρής ηλικίας, με ταλέντο και οι οποίοι φυσικά δεν θα κοστίσουν πολύ. Μία απ' αυτές είναι και ο άσος των «κιτρίνων», ο οποίος κι έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ομάδας του. Πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Άρη και όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται αρκετά ψηλά στην μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου».

Με τους Θεσσαλονικείς φέτος ο διεθνείς με τις μικρές εθνικές ομάδες παίκτης είχε 12 συμμετοχές, ενώ πριν από μερικό διάστημα δοκιμάστηκε και στην Έβερτον, έχοντας μάλιστα αφήσει καλές εντυπώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα