Τα «σκάει» για Φορτούνη

Τα «σκάει» για Φορτούνη

Gazzetta team
Τα «σκάει» για Φορτούνη

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει πίσω στο Λιμάνι τον Φορτούνη, όμως στην πιο πρόσφατη επαφή με την ομάδα του οι Γερμανοί για να τον παραχωρήσουν ζητούν... μερικά εκατ. ευρώ!

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στου Ρέντη, όμως για κάποιους λόγους ο νεαρός παίκτης βρέθηκε εκτός Ακαδημιών και πλέον για να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός πρέπει να τον πληρώσει «χρυσό».

Οι λόγοι που είχε αποχωρήσει έχουν ξαναγραφτεί αρκετές φορές, όμως πλέον δεν έχει κάποια πρακτική σημασία. Αυτό που καίει τους Πειραιώτες είναι ότι τον θέλουν πίσω στο Λιμάνι, αλλά για να το καταφέρουν θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είχε και άλλη μια ευκαιρία να τον αγοράσει, το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας στον Αστέρα Τρίπολης 700.000 ευρώ. Αυτό όμως δεν έγινε (φυσικά το έχουν μετανιώσει οι ερυθρόλευκοι) και πλέον, στην πιο πρόσφατη επικοινωνία τους με την Καϊζερσλάουτερν οι Γερμανοί ζήτησαν 2 εκ. ευρώ!

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωταθλητής, έδειξαν ότι υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης και μπορεί να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για τον 19χρονο μέσο στα 1,5 εκ. ευρώ.

Φυσικά, το ποσό παραμένει υψηλό αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για παίκτη των Ακαδημιών της ομάδας του Πειραιά – ή και σε σχέση με τα 700.000 ευρώ που ζητούσαν την προηγούμενη χρονιά οι Αρκάδες – όμως στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να κάνουν την προσπάθειά τους.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να παζαρέψουν την τιμή του όσο περισσότερο μπορούν, και να προσπαθήσουν να ρίξουν το ποσό κάτω και από το 1,5 εκ. ευρώ. Το αντίτιμο δεν είναι αμελητέο, όμως η ομάδα του Φορτούνη έχει υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία και το μπάτζετ (όπως και τα έσοδα) είναι μειωμένο, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να χρειάζονται το ρευστό του Ολυμπιακού. Όμως, σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια δεν είναι ο παίκτης, αφού με τις πολύ καλές εμφανίσεις του – ειδικά αν έχουν συνέχεια – θα συνεχίσει να ανεβάζει τις μετοχές του.

Προφανώς, αυτό είναι ένα αρνητικό σημείο για τον Ολυμπιακό, αφού στο Euro 2012 έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων. Πάντως, από τον Ολυμπιακό διαμηνύουν ότι δεν θα αφήσουν εύκολα την υπόθεσή του και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στη διοργάνωση με την φανέλα της Εθνικής θα καταθέσουν την τελική τους πρόταση στην Καϊζερσλάουτερν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα