Παίρνει Λαγό ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Παίρνει Λαγό ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του ένα από τα βασικά στελέχη της Εθνικής Ελπίδων, τον Τάσο Λαγό του Παναθηναϊκού. Αρνήθηκε την πρόταση για επέκταση από τους «πράσινους».

Τον Τάσο Λαγό έχει βάλει στο «μάτι» ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι τις 30 Ιουνίου. Ο νεαρός μέσος γεννήθηκε στις 12 Απριλίου του 1992, έχει ύψος 1,82 και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, όντας βασικός και αναντικατάστατος στην εθνική Ελπίδων και έχοντας πάρει τα πρώτα του παιχνίδια φέτος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως στόπερ, πρόκειται για ένα πολύ δυνατό και αθλητικό παιδί που δε στερείται τεχνικών χαρακτηριστικών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Λαγός δεν βρήκε σημείο επαφής στις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό για επέκταση της συνεργασίας τους και βλέπει πολύ θετικά τη περίπτωση του ΠΑΟΚ, όπου πιθανολογεί πως θα του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες. H πρόταση της πράσινης διοίκησης έφτανε στις 40.000 ευρώ ετησίως για τον νεαρό παίκτη της ομάδας που αμείβεται με 20.000 ευρώ. Όμως, το οικονομικό φαίνεται να είναι το λιγότερο που απασχολούσε σε αυτή τη φάση τον Λαγό και αυτό που έπαιξε ρόλο ήταν η παρουσία του Δώνη στον πάγκο του ΠΑΟΚ που θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα της επαγγελματικής ομάδας.

Τον παίκτη φυσικά γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Δώνης, τόσο από τα ματς της Εθνικής όσο και από τα ματς της ομάδας Νέων που παρακολουθεί πολύ συχνά από κοντά, καθώς ο Λαγός υπήρξε συμπαίκτης του γιου του. Όπως είναι φυσικό, θετική εισήγηση έχει κάνει και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Δικέφαλου και πρώην προπονητής του Λαγού στην Εθνική Ελπίδων.

Έτσι λοιπόν, εκτός απροόπτου, σε λίγες μέρες ο ταλαντούχος μέσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα