«Ερυθρόλευκη» επίθεση σε Πιλάβιο!

«Ερυθρόλευκη» επίθεση σε Πιλάβιο!

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκη» επίθεση σε Πιλάβιο!

bet365

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε στον Σοφοκλή Πιλάβιο, μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, χαρακτηρίζοντάς τον «αόρατο άνθρωπο που κάνει δημόσιες σχέσεις». Ζητά εκ νέου άμεση αντικατάσταση του ιατρικού τιμ.

Η ανακοίνωση για Πιλάβιο και ΕΠΟ

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τοποθετήθηκε ανοιχτά και επίσημα για τη νεα αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ και την δήλωση του γιατρού της Εθνικής, την οποία θεωρεί απαράδεκτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση επισημαίνει:

«Περιμέναμε ότι ο αόρατος άνθρωπος που παριστάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ θα είχε ευαισθητοποιηθεί με όσα έγιναν μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο κ. Πιλάβιος όμως δεν πήρε θέση ούτε για τις προκλητικές δηλώσεις του γιατρού της Εθνικής, ο οποίος μας… ενημέρωσε με σύντομη δήλωση του πως: «Ουδεμία επιπλοκή προκλήθηκε ή μπορεί να προκληθεί σε τέτοιες περιπτώσεις»…

Πρώτον, επιπλοκή υπήρξε και δεύτερον, όλοι οι γιατροί στον κόσμο γνωρίζουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σταματήσει άμεσα ο αθλητής να αγωνίζεται. Αν μέχρι τον αγώνα της Τρίτης δεν έχει γίνει αντικατάσταση του ιατρικού τιμ ή αν δεν αναγνωρίσουν τα λάθη τους ώστε να μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος να επαναληφθούν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προστατέψει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της.

Ας αφήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ τις δημόσιες σχέσεις και την προστασία στις παρεούλες και ας ασχοληθεί επιτέλους με την υγεία των αθλητών και με το ποδόσφαιρο.

ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Διατεθειμένοι να κάνουν ότι χρειαστεί

Στον Ολυμπιακό έχουν δυσαρεστηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τόσο από την μεταχείριση που είχε από το ιατρικό τιμ της Εθνικής μας ομάδας ο Αβραάμ Παπαδόπουλος όσο και από την γενικότερη αντιμετώπιση του περιστατικού τόσο από τον Πιλάβιο όσο και από την ΕΠΟ. Είναι λοιπόν αποφασισμένοι και διατεθειμένοι να κάνουν ότι απαιτηθεί για να διαφυλάξουν την υγεία των παικτών τους που βρίσκονται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρα μας.

Ένα από τα κύρια αιτήματα των νταμπλούχων Ελλάδας είναι η αλλαγή του ιατρικού επιτελείου, το οποίο θεωρούν απόλυτα υπεύθυνο για το μέγεθος της ζημιάς του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Από εκεί και έπειτα -ανάλογα με τις αντιδράσεις που θα δουν από την ΕΠΟ- θα επιλέξουν το πως θα κινηθούν. Παράλληλα στο λιμάνι δεν ξεχνούν τους τραυματισμούς και την ταλαιπωρία που έχει περάσει με την Εθνική και ο Βασίλης Τοροσίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα