Εγχειρίζεται άμεσα ο Αβραάμ

Εγχειρίζεται άμεσα ο Αβραάμ

Δημήτρης Τομαράς
Εγχειρίζεται άμεσα ο Αβραάμ

bet365

Την Δευτέρα ή την Τρίτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επέμβαση του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Γερμανία. Ο διεθνής στόπερ που βρίσκεται ήδη εκεί με τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο, θα εξεταστεί την Δευτέρα.

Την Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται να κάνει την επέμβασή του στην Γερμανία ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού έχει μεταβεί ήδη εκεί με τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο.

Ο ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας που έχει αποδείξει πως είναι γερό... σκαρί δεν το βάζει κάτω. Ο ίδιος κρατά την ψυχολογία του σε όσο πιο καλά επίπεδα γίνεται και έχει ως στόχο να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται στην ενεργό δράση.

Έτσι την Δευτέρα ο Αβραάμ συνοδευόμενος από τον Θέο θα βρεθεί σε νοσοκομείο της Γερμανίας για ν' εξεταστεί. Το πλάνο είναι η επέμβαση να γίνει την ίδια μέρα, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί ο απαιτούμενος χρόνος.

Εάν πάντως δεν γίνει την Δευτέρα τότε ο Αβραάμ θα εγχειριστεί δεδομένα την Τρίτη. Την επέμβαση θα κάνει ο Ούλριχ Μπόνις (σ.σ. που εγχείρισε τον Φέισα) με την αρωγή και την επίβλεψη του Χρήστου Θέου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα