Συνάντηση με μεγαλομετόχους για ΟΦΗ

Συνάντηση με μεγαλομετόχους για ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Συνάντηση με μεγαλομετόχους για ΟΦΗ

bet365

Συνάντηση με τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ θα έχει την Τετάρτη η Διοικούσα Επιτροπή του κρητικού συλλόγου, ώστε να γίνει ενημέρωση για την κατάσταση της ΠΑΕ.

Η οικονομική κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή στον ΟΦΗ και την προσεχή Τετάρτη η Διοικούσα Επιτροπή θα έχει συνάντηση με τους μεγαλομετόχους της ομάδας. Αυτή θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 13ης Ιουνίου (19:00) και σκοπός της θα είναι η ενημέρωση των μετόχων για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ.

Με Κορωνάκη στο ΔΣ της Λίγκας

Από εκεί και πέρα, ο Σήφης Κορωνάκης θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τους Ομιλίτες στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ και αύριο θα ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα για το σκοπό αυτό.

Απέκτησε δυο 16χρονους

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ηρακλείου απέκτησε δυο ταλαντούχους 16χρονους ποδοσφαιριστές, που είναι μέλη των μικτών ομάδων της Κρήτης. Πρόκειται για τους Σαράντο Σακλαμάκη, Ηρακλή Χρηστάκη, οι οποίοι αγωνίζονται στο κέντρο και στην επίθεση, αντίστοιχα, και φορούσαν τη φανέλα το Lido Soccer.

Έτσι, η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Δημήτρη Παπαδόπουλο για την παραχώρηση των δυο παικτών, ενώ ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής και προπονητής της Κ17 του ΟΦΗ, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, τόνισε πως ίσως κάποιοι να στελεχώσουν ακόμα και την πρώτη ομάδα.

«Από την αρχή της χρονιάς παρακολουθούμε, μαζί με όλο το τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής, αξιόλογους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε όλη την Κρήτη, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πολλά παιδιά από αυτά κλήθηκαν και προπονήθηκαν μαζί μας ένα μήνα τώρα, ώστε να αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα.

Οι παίκτες αυτοί θα στελεχώσουν τις ομάδες των Κ17 και Κ20 μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που εκπαιδεύουμε στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ δημιουργώντας αξιόλογες ομάδες τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ κάποια από τα παιδιά αυτά πιθανόν να στελεχώσουν και την ομάδα της ΠΑΕ ΟΦΗ. Αυτή τη βδομάδα θα ξεκινήσουμε τις επαφές με τις ομάδες που ανήκουν οι ποδοσφαιριστές που αξιολογήθηκαν θετικά, προκειμένου να αποκτηθούν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού», ήταν τα λόγια του.

Στη Στοκχόλμη ο προπονητής Νέων

Τέλος, ο προπονητής των Νέων, Δημήτρης Βολονάκης, θα βρίσκεται στη Στοκχόλμη από αύριο μέχρι και τις 14/6, ώστε να παρακολουθήσει σεμινάριο της UEFA, έπειτα από πρόσκληση που δέχτηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα