Συμφώνησαν το πριμ με ΕΠΟ

Συμφώνησαν το πριμ με ΕΠΟ

Gazzetta team
Συμφώνησαν το πριμ με ΕΠΟ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι διεθνείς άσοι της Εθνικής μας ομάδας ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία με την Ομοσπονδία για το πριμ που θα λάβουν σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση του Euro 2012.

Όπως προέκυψε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά τη συνάντηση των αρχηγών της Εθνικής ομάδας με την ΕΠΟ στο Κίτσμπουελ, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για το πριμ σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Ομοσπονδία θα δώσει στους παίκτες το 50% του ποσού που θα λάβει από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Υπενθυμίζεται ότι το μπόνους της επίτευξης νίκης είναι 1εκ. ευρώ, 500.000 ευρώ η ισοπαλία και σε περίπτωση πρόκρισης στους «8» το ποσό φτάνει τα 2 εκ. ευρώ.

Εάν δηλαδή η Εθνική ομάδα κάνει δύο νίκες στα επόμενα δύο ματς του ομίλου και περάσει στην επόμενη φάση, τότε η ΕΠΟ θα εισπράξει συνολικά 4,5 εκ. ευρώ, από τα οποία τα μισά θα πάνε στις τσέπες των παικτών.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα