Παραμένει κοντά σε Μανωλά

Παραμένει κοντά σε Μανωλά

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι κοντά στο να κλείσει τον Κώστα Μανωλά ενώ περιμένει ακόμα την απάντηση του Όλαφ Μέλμπεργκ στην πρόταση που του έχει κάνει. Την Δευτέρα ή την Τρίτη θα έρθει στην Ελλάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η στάση του Ολυμπιακού σχετικά με τον Μέλμπεργκ δεν έχει αλλάξει καθόλου. Οι Πειραιώτες έχοντας κάνει την πρότασή τους περιμένουν την απάντηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Την ίδια ώρα δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στα δεδομένα με τον Μανωλά. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξακολουθούν να είναι κοντά στο να κλείσουν τον Μανωλά, δίχως όμως να υπάρχει ακόμα κάτι το οριστικό. Εκτός των άλλων στο λιμάνι δεν ασχολούνται με το τι λέει ο θείος του ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά στον Ζαρντίμ, όπως σας γράψαμε την Παρασκευή, αναμένεται στην Ελλάδα την Δευτέρα ή την Τρίτη. Την Τρίτη πρόκειται να έχει μεταγραφικό τετ α τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έως τότε από τον Ολυμπιακό επισημαίνουν ότι δεν θ' ασχοληθούν με παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα