Και η Βέροια στα Τρία Πέντε Πηγάδια

Και η Βέροια στα Τρία Πέντε Πηγάδια

Gazzetta team
Και η Βέροια στα Τρία Πέντε Πηγάδια

bet365

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Βέροιας για την νέα σεζόν, με το βασικό μέρος να πραγματοποιείται στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Στις 9 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Βέροιας, με το αρχικό πρόγραμμα να γίνεται στην πόλη της Ημαθίας και να έχει διάρκεια 10 ημέρες.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου, η αποστολή της «Βασίλισσας του Βορρά» θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν, που θα βρει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, μετά από 4 σεζόν απουσίας.

Μέχρι την πρώτη συνάντηση της ομάδας, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μάκης Χάβος, θα έχει την δυνατότητα να μελετήσει τους παίκτες του από τα dvd δέκα αγώνων της Βέροιας, με τα οποία τον... εφοδίασε η διοίκηση του συλλόγου.

Έτσι, θα μπορέσει να έχει μια πρώτη εικόνα και να πάρει άμεσα αποφάσεις για το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, όταν θα ξεκινήσει να προπονεί την ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα