«Θέλω να γυρίσω δυνατός!» (vid)

«Θέλω να γυρίσω δυνατός!» (vid)

bet365

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν το βάζει κάτω! Κατά την άφιξή του στην Ελλάδα ο διεθνής στόπερ τόνισε πως θα του λείψει το ποδόσφαιρο και ότι θα κάνει ότι μπορεί για να γυρίσει δυνατός και όσο πιο γρήγορα γίνεται στα γήπεδα.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Ήταν σίγουρα μια άτυχη στιγμή για μένα. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μου συμπαραστάθηκε και μου ευχήθηκε τα καλύτερα.

Θα μου λείψει πολύ το ποδόσφαιρο. Όμως θα ξεκινήσω άμεσα δουλειά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα γήπεδα και πιο δυνατός. Στην αρχή δεν το κατάλαβα το τι είχε συμβεί. Όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο για 2η φορά πονούσα όταν έκανα άλματα.

Δεν έχει σημασία που χτύπησα εγώ. Όλα τα παιδιά έδειξαν πως ακόμα και με 10 παίκτες έχουν ψυχή, πάθος και καρδιά. Έδειξαν πως μπορούν να πάνε ψηλά στο Euro».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα