Φεύγουν τρεις από τη Θράκη

Gazzetta team
Φεύγουν τρεις από τη Θράκη

bet365

Προς την έξοδο οδηγούνται τρεις στον Πανθρακικό, ο οποίος θέλει να ανανεώσει το ρόστερ του, για αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Super League.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν από την ομάδα του Πανθρακικού, οι Στάθης, Κοντογουλίδης και Μπαϊκαρά, αφού δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δεχτούν τις μειώσεις που τους προτάθηκαν.

Η ομάδα της Θράκης, λόγω της ανόδου της για ακόμα μία φορά στην μεγάλη κατηγορία, θέλει να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ της και να το κάνει ανταγωνιστικό, αφού στόχος είναι η παραμονή.

Έτσι, οι προτάσεις για ανανεώσεις θα είναι με μειωμένες αποδοχές, καθώς θα πρέπει να μείνει μπάτζετ για νέους παίκτες, οι οποίοι θα προορίζονται για την βασική ενδεκάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα