Το «Αντίο» Καστίγιο και τα δεδομένα

Το «Αντίο» Καστίγιο και τα δεδομένα

Gazzetta team
Το «Αντίο» Καστίγιο και τα δεδομένα

bet365

Το «διαζύγιο» με τον Νέρι Καστίγιο είναι δεδομένο στον Άρη, το θέμα ωστόσο πλέον είναι αν θα γίνει με... αιματηρό ή όχι τρόπο, αφού σε περίπτωση προσφυγής, ο παίκτης διεκδικεί ως κι 1,2 εκ. ευρώ!

Ο Μεξικανός άσος των «κιτρίνων» δεν έχει δει το... χρώμα του χρήματος την φετινή σεζόν, με τις ετήσιες αποδοχές του να είναι στις 550.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή του οφείλονται και 190.000 ευρώ από το περσινό του συμβόλαιο, χρήματα που ζητάει ο μάνατζέρ του για να μπει η πλευρά του σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την καταβολή των φετινών οφειλομένων.

Συγκεκριμένα ο αδερφός κι εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Άλεξ Καστίγιο ζητάει να καταβληθεί το ποσό των 550.000 ευρώ σε έξι δόσεις μέσα όμως στο 2012, κάτι βέβαια για το οποίο αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, κανείς δεν μπορεί ν' αποκλείσει το ενδεχόμενο προσφυγής. Και βέβαια σ' αυτή την περίπτωση ο παίκτης μπορεί να ζητήσει τουλάχιστον 1,2 εκ. ευρώ, ποσό που προκύπτει από το φετινό του συμβόλαιο που προβλέπει τα ίδια και για την επόμενη σεζόν οπότε και λήγει, καθώς επίσης τα χρήματα που του οφείλονται από την περσινή χρονιά.

Όπως και να 'χει το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στους Θεσσαλονικείς, αφού δεν υπάρχει περίπτωση, ιδίως με τα νέα οικονομικά δεδομένα να διατηρήσουν στις τάξεις τους έναν τόσο ακριβοπληρωμένο -για τον σημερινό Άρη- ποδοσφαιριστή την στιγμή που δίνει απίθανο να δεχόταν μία γερή μείωση αποδοχών, αφού υπάρχει και η πολύ πρόταση της Πατσούκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα