Μεγάλο σοκ με Αβραάμ!

Gazzetta team
Μεγάλο σοκ με Αβραάμ!

bet365

Η ατυχία χτύπησε για τα καλά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο καθώς υπέστη ολική ρήξη χιαστών και μένει εκτός για χρονικό διάστημα έξι μηνών!

Οι φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά στο πόδι του Αβραάμ Παπαδόπουλου επαληθεύτηκαν. Ο στόπερ του Ολυμπιακού έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστών, με συνέπεια να τεθεί... off για το επόμενο εξάμηνο!

Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής και των Πειραιωτών ίσως ταξιδέψει ακόμα και το Σάββατο στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί στην απαιτούμενη επέμβαση. Τονίζεται πως ο Αβραάμ παρά τον τραυματισμό του αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά με «κομμένους»χιαστούς, γεγονός που δείχνει την αυταπάρνηση, το πάθος και τον ζήλο του ποδοσφαιριστή.

Εκτός των άλλων μετά από αυτό το πολύ σοβαρό πλήγμα η Εθνική μας ομάδα θα στερηθεί στο επόμενο παιχνίδι τις υπηρεσίες δύο βασικών της αμυντικών. Του τραυματία Αβραάμ και του τιμωρημένου Παπασταθόπουλου.

Για τα άσχημα αυτά μαντάτα μίλησε και ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης πριν από λίγο, σχολιάζοντας ότι «έχω μάθει πως ο Αβραάμ έχει πάθει σοβαρή ζημιά αλλά δεν θα ήθελα να πω πιο πολλά μέχρις ότου να έχω επίσημη ενημέρωση».

Η εξέλιξη αυτή πάντως αλλάζει και τον προγραμματισμό τόσο της Εθνικής όσο και του Ολυμπιακού. Αναφορικά μάλιστα με ους Πειραιώτες σε περίπτωση που δεν μείνει ο Μέλμπεργκ θ' απαιτηθεί να κλείσουν δύο στόπερ.

 

Τελευταία Νέα