Βλέπει Βάντερσον ο Λεβαδειακός

Gazzetta team
Βλέπει Βάντερσον ο Λεβαδειακός

bet365

Τον Βάντερσον φέρεται να έχει... βάλει στο μάτι ο Λεβαδειακός, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, λήγει στο τέλος του μήνα

Ο γεννημένος στη Βραζιλία, Ιταλός, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων από τη Λειβαδειά, καθώς είναι μια αξιόπιστη λύση και συνάμα οικονομική, αφού σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Μπορεί σε γενικές γραμμές στη Λιβαδειά να μην βιάζονται, καθώς υπάρχει πίστη πως με την πάροδο του χρόνου θα πέφτουν τα κασέ, όμως στην περίπτωση του Βάντερσον τα δεδομένα αλλάζουν.

Η διοίκηση του συλλόγου, θέλει να εκμεταλλευτεί την αβεβαιότητα που επικρατεί στα Γιάννενα και δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κάποια κρούση στον παίκτη, όσο δηλαδή είναι... δεμένα τα χέρια στην ομάδα του ΠΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα