Tα πλάνα του Σάντος!

Tα πλάνα του Σάντος!

Tα πλάνα του Σάντος!

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας ενόψει της πρεμιέρας του Euro με την Πολωνία αύριο Παρασκευή (19:00). Ο Φερνάντο Σάντος δεν έδειξε ενδεκάδα αλλά έχει αποφασίσει για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο μεγάλο παιχνίδι.

Να δείξουν πως υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα, θέλουν οι διεθνείς μας και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνουν από την αυριανή πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα στην οικοδέσποινα Πολωνία. Σήμερα Πέμπτη ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με τον Φερνάντο Σάντος να ανοίγει τις πόρτες σε κόσμο και σε δημοσιογράφους.

Κάτι που σίγουρα δεν συνηθιζόταν, αλλά από την άλλη ο Πορτογάλος δείχνει να πιστεύει τόσο πολύ στους παίκτες του που δεν χρειάζεται να κρύψει κάτι από κανέναν. Βέβαια το τελευταίο δεν ισχύει 100%, καθώς στο προπονητικό δίτερμα ο Σάντος δεν έδειξε ενδεκάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει ήδη αποφασίσει με τους έντεκα που αναμένεται να ξεκινήσουν το ματς με την Πολωνία να είναι οι Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, Χολέμπας και Τοροσίδης αριστερά και δεξιά στα άκρα και τους Παπασταθόπουλο με Αβραάμ Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Στα χαφ οι Κατσουράνης και Μανιάτης θα έχουν ένα πιο ανασταλτικό ρόλο με τον Καραγκούνη να είναι πιο μπροστά, ενώ στην επιθετική τριπλέτα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι Σαμαράς αριστερά, Γκέκας στο κέντρο και Νίνης δεξιά. Ωστόσο παίζονται θέσεις μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως η παρουσία του Σαλπιγγίδη στα δεξιά της επίθεσης, με τον Νίνη να πηγαίνει αριστερά και να μένει εκτός ο Σαμαράς. Επίσης δεν θα είναι απίθανη και η παρουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο κέντρο, αν και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Όσον αφορά την σημερινή προπόνηση στο εσωτερικό φιλικό οι μπλε νίκησαν τους κίτρινους με 3-2.

Για τους κίτρινους έπαιξαν οι: Σηφάκης, Τοροσίδης, Αβρ.Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μάκος, Φωτάκης, Νίνης, Σαμαράς, Λύμπερόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου.

Για τους μπλε οι: Τζόρβας (Χαλκιάς), Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Κυρ.Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Μανιάτης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Καραγκούνης, Γκέκας.

 

Τελευταία Νέα