Στο Καρπενήσι (ξανά) ο Αστέρας

Στο Καρπενήσι (ξανά) ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Στο Καρπενήσι (ξανά) ο Αστέρας

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιήσει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς δεν προχώρησαν τα σχέδια αυτό να γίνει στην Ιταλία.

Την πρώτη τους συγκέντρωση θα έχουν οι παίκτες του Αστέρα την επόμενη Πέμπτη (14/6) και θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις για να ξεκινήσουν τις προπονήσεις. Στις 27 του μήνα οι Αρκάδες θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το «χτίσιμο» της ομάδας.

Αυτό διότι οι συνεχείς επαφές των ανθρώπων της ομάδας και του Σάκη Τσιώλη με ανθρώπους προπονητικών κέντρων στην Ιταλία οδήγησαν σε ναυάγιο. Έτσι, ο σύλλογος της Τρίπολης δε θα κάνει την υπέρβαση, καθώς θα ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του που θα «χτιζόταν» εκτός συνόρων.

Από εκεί και πέρα, από τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς μέχρι τώρα δεν υπήρξε κάτι, κυρίως λόγω της αναμονή της απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ για τις αδειοδοτήσεις. Οι Αρκάδες... καίγονται για την απόκτηση τερματοφύλακα, αριστεροπόδαρου μέσου και επιθετικού, ενώ δε θα πουν όχι αν παρουσιαστεί κάποια καλή περίπτωση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα