Κάρα: «Η πρεμιέρα είναι τα πάντα»

Κάρα: «Η πρεμιέρα είναι τα πάντα»

Gazzetta team
Κάρα: «Η πρεμιέρα είναι τα πάντα»

bet365

Αφού αρχικά θυμήθηκε την πρεμιέρα του 2004, όπου είχε σκοράρει κόντρα στην Πορτογαλία, στην συνέχεια ο Γιώργος Καραγκούνης επισήμανε πως το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό.

Έχει φάει τις μεγάλες διοργανώσεις με το κουτάλι, ενώ ήταν και από τα βασικότατα συστατικά της μεγάλης ομάδας του 2004 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Ο λόγος για τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος στην σημερινή συνέντευξη Τύπου θυμήθηκε την πρεμιέρα με την οικοδέσποινα τότε Πορτογαλία και δεν έκρυψε πως θα ήθελε να επαναληφθεί το ίδιο πράγμα και αύριο με την Πολωνία που επίσης διοργανώνει μαζί με την Ουκρανία το Euro.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε την πρεμιέρα σημαντική λέγοντας για την ακρίβεια πως είναι τα πάντα. Αναλυτικά επισήμανε: «Σε μια τέτοια διοργάνωση το πρώτο παιχνίδι που είναι και έναρξη είναι σημαντικό. Οπότε είτε πρώτο είναι είτε το τελευταίο ξέρεις ότι τα λάθη δεν επιτρέπονται. Είναι δύσκολες οι στιγμές και εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στους συμπατριώτες μας. Κάθε πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη. Εμείς πάμε για τη νίκη. Δεν πρέπει να χάσεις το παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο. Η πρεμιέρα είναι τα πάντα σε αυτές τις διοργανώσεις».

Για τον αν ξέρουν την Πολωνία: «Έχουμε δει πράγματα από αυτούς και νομίζω πως θα μας πει ακόμα περισσότερα ο προπονητής μας πριν την αναμέτρηση. Εμείς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για το καλύτερο. Είναι σημαντικό που θα παίξουν εντός έδρας, ενώ παρόλο που πολλοί λένε πως φέρνει άγχος, εμείς με 70.000 Έλληνες στο πλευρό μας θα παίζαμε στα ίσια κάθε αντίπαλο. Έχουμε διαβάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την Πολωνία και θα το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι η Πολωνία έχει παίξει μόνο φιλικά. Την έχουμε διαβάσει, αλλά δεν ξέρουμε τις πραγματικές της δυνατότητες. Άλλο τα φιλικά, άλλο τα επίσημα. Πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι για όλες τις δύσκολες καταστάσεις. Γι' αυτό είμαστε εδώ».

 

Τελευταία Νέα