Έπεσαν οι υπογραφές για Ιμπαγάσα

Έπεσαν οι υπογραφές για Ιμπαγάσα

Έπεσαν οι υπογραφές για Ιμπαγάσα

bet365

Κάτοικος Πειραιά θα είναι και επίσημα ο Αριέλ Ιμπαγάσα για ακόμα έναν χρόνο με τον «Κάνιο» να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Αργεντινός άσος των Πειραιωτών έβαλε την Πέμπτη την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, επισημοποιώντας έτσι την ήδη υπάρχουσα συμφωνία του με την διοίκηση της ομάδας. Ο «Κάνιο» υπέγραψε για 12 μήνες, με αποδοχές περίπου 500 χιλιάδες ευρώ.

Στο συμβόλαιο πάντως υπάρχουν και ορισμένες έξτρα οικονομικές παροχές, δηλαδή μπόνους. Εφόσον ο έμπειρος παίκτης καταφέρει να πιάσει έναν αριθμό συμμετοχών (σ.σ. 20) και να πετύχει στους αγωνιστικούς στόχους του Ολυμπιακού θα φτάσει σε επίπεδα λίγο πιο πάνω από τα 700 χιλιάδες ευρώ.

Ο Ιμπαγάσα είναι πολύ ευχαριστημένος που θα μείνει και του χρόνου στο λιμάνι. Ο ίδιος είναι πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του ενώ έχει άριστη σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μία παρέμβαση του οποίου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο ν' απαντήσει θετικά στην προσφορά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ιμπαγάσα θα ταξιδέψει για την Ισπανία την Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα θα μεταβεί στην Μαγιόρκα, όπου θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα