Θέλει Κοιλιάρα η Κέρκυρα

Gazzetta team
Θέλει Κοιλιάρα η Κέρκυρα

bet365

Ανοικτός στο ενδεχόμενο συνεργασίας του με την Κέρκυρα, δήλωσε ο Δημήτρης Κοιλιάρας, αν και ακόμα δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση.

Στο στόχαστρο της Κέρκυρας, είναι ο Δημήτρης Κοιλιάρας, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια επίσημη προσέγγιση. Οι Φαίακες, αυτή τη στιγμή δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές, καθώς εκκρεμεί το θέμα της αδειοδότησης.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, σε δηλώσεις του στο Corfucorner.gr, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πει το ναι, σε περίπτωση βέβαια που δεχθεί επίσημη πρόταση, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

«Έχω ακούσει κι εγώ ότι ο ΑΟ Κέρκυρα ενδιαφέρεται και πραγματικά είναι μια αξιόλογη ομάδα, που κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, κι αυτό λέει πολλά. Με ενδιαφέρει μια ομάδα που βάζει ψηλά τον πήχη και ο κόσμος της είναι εκπληκτικός. Ωστόσο, δεν μου έχει γίνει επίσημη πρόταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα