Ραντεβού με Καστίγιο στον Άρη

Ραντεβού με Καστίγιο στον Άρη

Gazzetta team
Ραντεβού με Καστίγιο στον Άρη

bet365

Φως στο... τούνελ της υπόθεσης του Νέρι Καστίγιο αναμένεται να μπει πολύ σύντομα στον Άρη, με τις δύο πλευρές να συζητούν για το μέλλον της συνεργασίας τους στην σημερινή συνάντηση.

Ο ατζέντης και αδερφός του Μεξικανού, Άλεξ Καστίγιο θα έχει επαφή σήμερα με τους ανθρώπους του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης όπου και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του 28χρονου άσου στους Θεσσαλονικείς. Στην κορυφή της ατζέντας βρίσκεται όπως είναι φυσικό το θέμα των χρημάτων που οφείλονται στον παίκτη και το οποίο αφορά σε όλο το φετινό του συμβόλαιο, ήτοι 550.000 ευρώ.

Το σίγουρο είναι ότι ακόμα κι αν παραμείνει ο Καστίγιο στον Άρη, δεν πρόκειται αυτό να γίνει με το ποσό που προβλέπει η υπάρχουσα συμφωνία, αφού τα νέα οικονομικά δεδομένα καθιστούν απαγορευτικά τέτοια συμβόλαια. Φυσικά η πλευρά του παίκτη έχει πάντα το δικαίωμα της προσφυγής αλλά αυτό που θα επιδιώξουν οι «κίτρινοι» είναι μία συμβιβαστική λύση, που θα καλύπτει και τις δύο πλευρές.

Από εκεί και πέρα να πούμε ότι σύμφωνα με τους Μεξικανούς και συγκεκριμένα με δημοσίευμα του «Radio Formula», το οποίο κι επικαλείται δηλώσεις του προέδρου της Πατσούκα, Αντρές Φάσι, η υπόθεση της μεταγραφής του Νέρι αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα