Τελειώνει του Ζαρντίμ

Τελειώνει του Ζαρντίμ

Gazzetta team
Τελειώνει του Ζαρντίμ

bet365

Την Πέμπτη (7/6) αναμένονται τα σπουδαία για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, αφού εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ποιους θέλει ο Πορτογάλος.

Από την Τρίτη έχει γίνει γνωστό ότι σήμερα θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του πρώην προπονητή της Μπράγκα, ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες για άμεση εγκατάσταση.

Ο 38χρονος τεχνικός όπως είναι λογικό, έχει κάποιους συνεργάτες και παίκτες που εμπιστεύεται και με τους οποίους έχει δουλέψεί στο παρελθόν, οπότε αναμένεται με τον ερχομό του να φέρει και τη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Για συνεργάτες του έχει ζητήσει τρία άτομα. Ο πρώτος είναι ο Αντόνιο Βιέιρα, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Ζαρντίμ και τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Ο δεύτερος θα είναι ο Νέλσον Καλντέιρα, ο οποίος θα προετοιμάζει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για τα ματς και το τρίτο όνομα είναι ο Νέλσον Ζαρντίμ.

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» οι παίκτες που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τον Ζαρντίμ από την Μπράγκα είναι οι εξής επτά: Ο Ούγκο Βιάνα που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Έλντερ Μπαρμπόσα (μεσοεπιθετικός), ο Μιγκέλ Κουστόδιο (αμυντικό χαφ), Πάουλο Βινίσιους (αμυντικός), Ροντρίγκο Λίμα (επιθετικός), Ντζαμάλ Μπίντι (αμυντικό χαφ) και Ούκρα (ακραίος μέσος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα