EURO... behind scenes!

EURO... behind scenes!

bet365

Ο κοκκινο-μαγουλάς Κυριάκος, τα οικογενειακά δράματα Πολωνών και Ρώσων, τα μαθήματα χορού της Τσέχοβα. Δείτε εδώ οτιδήποτε δεν έχει σχέση με συστήματα, αναλύσεις και τακτικές (Α' όμιλος).

ΕΛΛΑΔΑ
1. Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι έδωσαν στον Γιώργο Σαμαρά το παρατσούκλι «The Greek Tragedy» (Η Ελληνική Τραγωδία) καθώς ήταν δυσαρεστημένοι με την παρουσία του στην ομάδα. Κόστισε 6 εκατομ. λίρες και έβαλε μόλις 8 γκολ σε 55 παιχνίδια.

2. Ο Πορτογάλος τεχνικός Φερνάντο Σάντος λατρεύει τις αλληγορίες όπως το «θα πρέπει να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας νομίζοντας ότι έχουμε αστακούς αντί για σαρδέλες; Νομίζω ότι είναι ώρα να αλλάξουμε το μενού».

3. Ο Φάνης Γκέκας πήγε στην Πόρτσμουθ δανεικός από την Λεβερκούζεν το 2009 μετά από απόφαση του Τόνι Άνταμς. Ωστόσο είχε μόλις μία συμμετοχή ως αλλαγή για ένα λεπτό, μιας και δεν εντυπωσίασε τον αντικαταστάτη του Άνταμς, Πολ Χαρτ. Και όταν τελικά του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει βασικός απέναντι στην Σάντερλαντ, την αρνήθηκε και στάλθηκε πίσω στη Γερμανία.

4. Ο Κώστας Χαλκιάς τραυματίστηκε με έναν παράξενο τρόπο πέρσι σε προθερμαινόταν σε αγώνα ΠΑΟΚ-Αρης. Έκανε σαν να χτυπήθηκε από πύραυλο ο οποίος εκτοξεύτηκε πάνω του από τις κερκίδες. Έπεσε κάτω και έδειξε ότι ήταν πληγωμένος. Το αντικείμενο όμως που τον χτύπησε ήταν ένα ακίνδυνο ρολό από χαρτιά.

5. Ο Εθνικός ύμνος της Ελλάδας έχει 158 στροφές και είναι ο μεγαλύτερος σε διάρκεια στον κόσμο. Περίπου 54 λεπτά. Ευτυχώς, θα ακούσουμε μόνο την διάρκειας 2 λεπτών έκδοσή του.

6. Ο αμυντικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος φοράει φανέλα με το μικρό του όνομα στην πλάτη καθώς το επίθετό του είναι πολύ μακρύ.

7. Ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Φετφατζίδης αποκαλείται ως «ο Έλληνας Μέσι». Δεν ονομάζεται έτσι για τα κόλπα που κάνει αλλά για το γεγονός ότι τα πολύ κοντά του πόδια υποβλήθηκαν σε θεραπεία με αυξητική ορμόνη, όπως του Αργεντινού.

8. Ο κεντρικός αμυντικός με τα κόκκινα μαγουλάκια, Κυριάκος Παπαδόπουλος, όταν πήγε στη Σάλκε το 2010 πήρε μαζί του και τη μητέρα του λέγοντας: «Θέλω να απολαμβάνω την κουζίνα της μαμάς κάθε μέρα».

9. Ο Μιχάλης Σηφάκης βραβεύτηκε για την ψυχραιμία που επέδειξε το 2009 παραμένοντας ψύχραιμος, όταν μπήκε στο γήπεδο αντίπαλος οπαδός και του κόλλησε το πρόσωπο στο δικό του ουρλιάζοντας.

10. Πέρσι απαγορεύτηκε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο η έξοδος από τη χώρα καθώς το όνομά του ήταν ανάμεσα σε 68 που ενεπλάκησαν σε σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια. Ο Παπαδόπουλος, που μεγάλωσε σε φάρμα στην Αυστραλία πριν μετακομίσει στην Ελλάδα, αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο και απαλλάχτηκε.


ΤΣΕΧΙΑ

1. Η σύζυγος του Τσεχ, Μαρτίνα Τσέχοβα είναι διαθέσιμη για να την πρoσλάβει κάποιος για μαθήματα χορού που συνδυάζουν και την καλή φυσική κατάσταση. Αν ενδιαφέρεστε, δουλεύει μόνο στην περιοχή Γουέιμπριτζ...

2. Οταν ο Μίλαν Μπάρος συνελήφθη να οδηγεί με 230 χιλιόμετρα την ώρα, εξήγησε στην αστυνομία ότι «ήθελα να ακούσω τον ήχο της Ferrari σε αυτήν την ταχύτητα».

3. Εχοντας δοθεί δανεικός σε ομάδα τέταρτης κατηγορίας το 2005, ο αμυντικός, Τέοντορ Γκέμπρε Σελασιέ, βρέθηκε κοντά στο να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Επτά χρόνια μετά βλέπει τον εαυτό του βασικό στην Εθνική ομάδα στο Euro.

4. Ο επιθετικός Τόμας Νέσιντ έκανε το πάρτι του γάμου του -με την πρωταθλήτρια του αερόμπικ, Κλάρα Βοκάσκοβου- σε ξενοδοχείο της Πράγας, όπου το 2009, έξι παίκτες της Εθνικής βρέθηκαν με πόρνες και τους επιβλήθηκε τιμωρία.

5. Ο αμυντικός Μίχαλ Κάντλετς δέχθηκε επίπληξη από την Μπάγερ Λεβερκούζεν γιατί τσακώθηκε στο τερέν με τον συμπάικτη του, Μάνουελ Φρίντριχ, για το ποιος θα πάρει τη φανέλα του Μέσι μετά από αγώνα με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.


ΠΟΛΩΝΙΑ

1. Το επίσημο τραγούδι για το EURO που παρουσίασε η Πολωνία, το τραγουδούν δύο γιαγιάδες.

2. Ο Γιάκουμπ Μπλατσικόφσκι ήταν μόλις 11 ετών όταν ο πατέρας του μπροστά του μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα του..

3. Ο εκλέκτορας Φράνιτσεκ Σμούντα είναι τόσο αυστηρός στο θέμα του αλκοόλ που δεν έχει διστάσει να αφήσει εκτός τρεις σημαντικούς παίκτες: τον Αρτουρ Μπόρουτς (Σέλτικ), Σλάβομιρ Πέτσκο (Κολωνία), Μάρτσιν Βασιλέφσκι (Αντερλεχτ).

4. Πρόσφατα ο Βόιτσεχ Σέζνι αποκάλυψε ότι στην Αρσεναλ όταν θέλουν να μιλήσουν για μία άσχημη κοπέλα, την αποκαλούν Τζον Τέρι. (π.χ. «μήπως είδες τον Τζον Τέρι πρόσφατα; η είναι μπάζο σαν τον Τζον Τέρι»)

5. Μετά τον αποκλεισμό της Πολωνία στο WURO 2008, ο πρόεδρος της χώρας, Ντόναλντ Τασκ είχε πει θυμωμένος πως ήθελε να σκοτώσει τον διαιτητή, Χάουαρντ Γουέμπ.


ΡΩΣΙΑ

1. Στην εφηβεία του ο Αντρέι Αρσάβιν τελείωσε σχολή μόδας και έχει δηλώσει πως μετά το τέλος της καριέρας του, θα ασχοληθεί με την μεγάλη αγάπη του, τον σχεδιασμό ρούχων.

2. Τον Ρόμαν Παβλιουτσένκο τον αποκαλούν μαμάκια. Οταν το 2008 τον βρήκαν σκνίπα κάτω από ένα μπαλκόνι και τον τιμώρησαν η μητέρα του τον υποστήριξε λέγοντας: «Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Του έχω διδάξει να σταματάει στο ένα ποτήρι μπύρας.

3. Ο Αλαν Τζαγκόεβ ισχυρίζεται ότι η μητέρα του, Λιάνα μπορεί να κάνει 10 γκελ με τη μπάλα, ενώ κάθεται σε καρέκλα.

4. Ο Γιούρι Ζιρκόβ πέρασε πάμφτωχα παιδικά χρόνια. Εξι άτομα έπρεπε να βολευτούν σε δύο κρεβάτια. Μάλιστα έχανε αρκετές προπονήσεις γιατί έπρεπε να δουλέψει σστο χωράφι.

5. Ο Κονσταντίν Ζιριάνοβ κατάφερε να ξεπεράσει ένα δράμα και να ξαναχτίσει την ζωή του. Το 2002 η γυναίκα του πήδηξε από τον 8ό όροφο, κρατώντας μαζί και την τετράχρονη κόρη τους. Ηταν αυτοκτονία, καθώς εκείνη ήταν μεθυσμένη και είχε πάρει και χάπια.

* Αύριο ο Β' όμιλος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα