Έκρυψε τα πάντα ο Σάντος

Έκρυψε τα πάντα ο Σάντος

Gazzetta team
Έκρυψε τα πάντα ο Σάντος

bet365

Παρότι δεν το συνήθιζε, ο Φερνάντο Σάντος δεν έδειξε τα πλάνα του για την πρεμιέρα με την Πολωνία και στην ανοικτή προπόνηση θέλησε να θολώσει τα νερά, κατεβάζοντας και την ένταση.

Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την Εθνική ομάδα, ο Φερνάντο Σάντος έδειχνε ακόμα και από την πρώτη προπόνηση πως δεν θέλει να κρύβει την ενδεκάδα που θα κατέβαζε σε φιλικό ή επίσημο παιχνίδι. Ωστόσο τα πράγματα πλέον έχουν σοβαρέψει, καθώς η ομάδα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κόντρα στην Πολωνία και ο Πορτογάλος στην σημερινή προπόνηση έκανε κάτι που δεν συνήθιζε.

Θόλωσε τα νερά, ρίχνοντας και το ρυθμό προκειμένου να έχει τους παίκτες έτοιμους και φρέσκους. Σε καμία περίπτωση δεν θέλησε να δείξει τα πλάνα του για την πρεμιέρα, κάτι λογικό από την στιγμή που ένα διάστημα της προπόνησης το παρακολούθησαν και Πολωνοί δημοσιογράφοι. Αύριο τελευταία μέρα της προετοιμασίας πριν το μεγάλο ραντεβού, η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο που θα γίνει η πρεμιέρα και συγκεκριμένα στο «Narodowy Stadion» με τον Σάντος να δείχνει λογικά τα πλάνα του, αν και πάλι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Πορτογάλος να ετοιμάζει τις δικές του εκπλήξεις που δεν θέλει να μαθευτούν.

 

Τελευταία Νέα