«Ραντεβού για Τόσιτς!»

«Ραντεβού για Τόσιτς!»

gazzetta default image fallback

bet365

Ο Ολυμπιακός κινείται για αμυντικό και οι Σέρβοι αποκαλύπτουν επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Ντούσκο Τόσιτς. Η ρήτρα και το... πράσινο φως για τους ερυθρόλευκους!

Κρούση του Ολυμπιακού για τον Ντούσκο Τόσιτς του Ερυθρού Αστέρα αποκαλύπτουν σερβικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο πως άνθρωπος των Σέρβων βρέθηκε στην Αθήνα για επαφές. Ο Τζόρτζιε Στεφάνοβιτς φέρεται να τα είπε με ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον 27χρονο αριστερό μπακ (παίζει αρκετά και στο κέντρο της άμυνας), χωρίς ωστόσο να βρεθεί η χρυσή τομή. Ωστόσο, οι Σέρβοι το κρατάνε ανοιχτό τονίζοντας πως θα αποφασίσει ο νέος προπονητής και αν η πρόταση είναι ικανοποιητική τότε ο Αστέρας δεν θα μπει εμπόδιο. Ο Τόσιτς που έχει περάσει από Βέρντερ (22 συμ. σε τρεις σεζόν), είχε γεμάτη χρονιά με τους Σέρβους, ενώ δεν... πέτυχε στη Μπέτις που πήγε τον Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα