Με Βίλμοτς το Βέλγιο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Τα πήγε πολύ καλά ως υπηρεσιακός και η ομοσπονδία του Βελγίου αποφάσισε να τον κρατήσει. Ο Μαρκ Βίλμοτς υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κόκκινους διάβολους» μέχρι το 2014.
Ο 43χρονος τεχνικός είχε αναλάβει το Βέλγιο μετά την αποχώρηση του Λέκενς ως υπηρεσιακός. Το αποτέλεσμα ήταν οι «κόκκινοι διάβολοι» να βελτιωθούν πολύ και η ομοσπονδία του Βελγίου αποφάσισε να τον ανταμείψει, κάνοντάς τον μόνιμο. Ο Βίλμοτς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2014 και θα κληθεί να προσπαθήσει να οδηγήσει το Βέλγιο στο Μουντιάλ του 2014 στην Βραζιλία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
