Αβέβαιο το μέλλον του Ορμπάιθ

Αβέβαιο το μέλλον του Ορμπάιθ

gazzetta default image fallback

bet365

Με βάση αναφορές του ισπανικού Τύπου, το μέλλον του Πάμπλο Ορμπάιθ στην Αθλέτικ Μπιλμπάο φαντάζει εξαιρετικά ομιχλώδες μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του 33χρονου Βάσκου μέσου στον Ολυμπιακό, αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Μαρσέλο Μπιέλσα.

Πολύ δύσκολο προβάλλει το μέλλον του Πάμπλο Ορμπάιθ στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο 33χρονος Βάσκος μέσος, ο οποίος ολοκλήρωσε με τον ιδναικότερο τρόπο την θητεία του στον Ολυμπιακό κατακτώντας το νταμπλ σε αυτόν τον ένα χρόνο δανεισμού του στους «ερυθρόλευκους» δεν γνωρίζει ακόμη ,κατά πόσο θα βρίσκεται στα πλάνα του Αργεντινού προπονητή Μαρσέλο Μπιέλσα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mundodeportivo.com», ο Ορμπάιθ, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος σε υψηλό επίπεδο με την φανέλα του Ολυμπιακού αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες, είναι εξαιρετικά αμφίβολο κατά πόσο θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Μαρσέλο Μπιέλσα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα