Πιάνει δουλειά ο Δώνης

Πιάνει δουλειά ο Δώνης

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Τα κεφάλια μέσα μπαίνουν, πλέον, στον ΠΑΟΚ, αφού η επιστροφή του Δώνη από τις ολιγοήμερες διακοπές του θα σηματοδοτήσει την έναρξη των συζητήσεων για όλα τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται και πάλι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, καθώς τις προηγούμενες ημέρες έκανε ένα μικρό διάλειμμα, προτού... σηκώσει τα μανίκια, ενόψει της νέας σεζόν.

Το βασικό θέμα που αναμένεται να αναλυθεί, στην συνάντησή του με τον Βρύζα, είναι αυτό των μεταγραφών και των ανανεώσεων. Η ομάδα θα χρειαστεί σίγουρα να κινηθεί για νέους παίκτες, κάτι που γνωρίζουν και οι μάνατζερ, με αποτέλεσμα να φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ αμέτρητα φαξ με προτάσεις

Ένα άλλο θέμα που καίει αυτή τη στιγμή, είναι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο πρέπει να οργανωθεί άμεσα. Το επικρατέστερο μέρος, για να λάβει χώρα η αρχική προετοιμασία, είναι η Βουλγαρία, καθώς είναι κοντινός και οικονομικός προορισμός. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται στην συνάντηση των δυο ανδρών, να προκύψουν κι άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Τέλος, ο Γιώργος Δώνης, έχει ακόμα ένα... πονοκέφαλο, καθώς ακόμα δεν έχει βρει σπίτι και με την επιστροφή του στην συμπρωτεύουσα, θα πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες αναζήτησης της νέας του κατοικίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα