Θέλει τίτλους ο Μερτεσάκερ!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Περ Μερτεσάκερ τόνισε ότι η αυτοπεποίθηση της Γερμανίας ενόψει Euro είναι στα... ύψη, από τη στιγμή που έχει «ατσαλωθεί» από τα λάθη της και πλέον είναι έτοιμη για τρόπαια!

Ο αμυντικός της Άρσεναλ δήλωσε: «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση και να εξοικειωθούμε με την ταμπέλα του φαβορί. Είμαστε μία ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με πολύ καλούς παίκτες και αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες που είχαν μία καλή σεζόν όπως ο Μάριο Γκέτσε και ο Μάρκο Ρόις, οι οποίοι έχουν μεγάλες προοπτικές και θέλουμε να είναι σε καλή κατάσταση το καλοκαίρι», ενώ πρόσθεσε.

«Έχουμε μάθει πολλά από τις απογοητεύσεις μας. Έχουμε φθάσει τη δεύτερη και την τρίτη θέση αλλά τώρα θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια. Έχουμε καιρό να τα καταφέρουμε, αλλά με μία νεαρή γενιά να έρχεται, θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε το στόχο μας».

Όσον αφορά το πρώτο ματς με την Πορτογαλία, τόνισε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία. Δεν πρέπει να χάσουμε γιατί μετά θα είμαστε κοντά στον αποκλεισμό. Είναι πολύ σημαντική η πρεμιέρα».

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει την κόντρα των Πάντσερ στον όμιλο με την Ολλανδία του Ρόμπιν Φαν Πέρσι: «Ανυπομονούμε να βρεθούμε στο τουρνουά. Στην Άρσεναλ, είναι ο αρχηγός μας αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά. Θα είναι περίεργο να παίξουμε αντίπαλοι, αλλά ως ποδοσφαιριστής πρέπει να συνηθίζεις σε τέτοιου είδους καταστάσεις»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα