Προσφυγή... μυστήριο από Ουμπίντες

Προσφυγή... μυστήριο από Ουμπίντες

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Πηγάδι δίχως... πάτο είναι τα προβλήματα στον Άρη, αφού ακόμα μία προσφυγή έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, αυτή την φορά από τον μάνατζερ του Χαβιέρ Ουμπίντες.

Η φημολογία περί κατάθεσης προσφυγής από τον Αργεντινό, ήταν ούτως ή άλλως έντονη το τελευταίο διάστημα, το γεγονός ωστόσο ότι βρισκόταν στην πατρίδα του, δεν καθιστούσε δυνατή την εξακρίβωση του συγκεκριμένου γεγονότος, αφού φερόταν να μην έχει καν εκπρόσωπο. Αυτό ωστόσο που έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, είναι ότι η προσφυγή κατατέθηκε όχι από τον ίδιο τον παίκτη, αλλά από τον μάνατζέρ του, Γκεράρδο Μαγκνταλένα.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος βέβαια έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους Θεσσαλονικείς, ενώ να σημειώσουμε ότι μέσω της προσφυγής του στην ΦΙΦΑ ζητάει το ποσό των 120.000 ευρώ, το οποίο και αφορά σε προμήθειες παικτών. Όπως είναι φυσικό το γεγονός έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους «κίτρινους», από την στιγμή που ο Ουμπίντες είναι ένας παίκτης που θέλουν διακαώς να κρατήσουν στην ομάδα την επόμενη σεζόν, ακόμα και με το δεδομένα «κουρεμένο» μπάτζετ που θα υπάρξει.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ήδη ξεκινήσει προσπάθειες για να έρθουν σε επαφή με τον Μαγκνταλένα, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα καταβολής τόσο των χρημάτων που έχει λαμβάνειν ο ίδιος, όσα κι εκείνα που οφείλονται στον πελάτη του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα