Εκτός δράσης 10 Ουκρανοί!
Οι συνδιοργανωτές του Euro 2012 αντιμετώπισαν την Τουρκία σε ματς προετοιμασίας στη Γερμανία, όπου έχασαν με 2-0. Οι σκόρερς των δύο τερμάτων ήταν οι Κάνερ Έρκιν και Μουσταφά Πεκτεμέκ.
Αυτό όμως που απασχολεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό Όλεγκ Μπλαχίν είναι οι στομαχικές διαταραχές που ταλαιπωρούν τουλάχιστον 10 διεθνείς ποδοσφαιριστές!
Ο Ανατόλι Τίμοστσουκ βρίσκεται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση, ενώ και ο Αντρέι Βορονίν πάσχει από την ίδια αρρώστια. Μπορεί να πρόκειται για γαστρεντερίτιδα ή για κάτι άλλο, όμως οι Ουκρανοί τονίζουν πως κάθε ποδοσφαιριστής είχε φάει διαφορετικά φαγητά, επομένως έχουν σχεδόν αποκλείσει την τροφική δηλητηρίαση.
Για την ώρα λοιπόν δεν έχει διαπιστωθεί τί ξέκανε τους Ουκρανούς διεθνείς, γεγονός είναι όμως πως ο χρόνος πιέζει και άπαντες στην ομάδα ελπίζουν ότι σε μία εβδομάδα θα έχουν συνέλθει και θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν κόντρα στην Σουηδία, στο πρώτο τους ματς για το Euro.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
