«Κανού για αντί-Μέλμπεργκ»

«Κανού για αντί-Μέλμπεργκ»

«Κανού για αντί-Μέλμπεργκ»

bet365

Στον Ολυμπιακό στέλνουν οι Βέλγοι τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Σταντάρ Λιέγης, Κανού, προκειμένου να καλύψει το κενό του Μέλμπεργκ, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

«Ο Κανού στον Ολυμπιακό». Αυτός είναι ο τίτλος σε ρεπορτάζ του βελγικού site Voetbalnieuws.be, που διευκρινίζει -επικαλούμενο και τα ελληνικά ΜΜΕ- ότι ο στόπερ της Σταντάρ Λιέγης προορίζεται ως ο αντί-Μέλμπεργκ.

«Ο Εντουάρδο Περέιρα Ντος Σάντος, γνωστός και ως Κανού, αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Ακόμα και τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πως είναι ήδη κοντά στην ομάδα του Πειραιά. Ο αμυντικός της Σταντάρ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού απο το Γενάρη.

Ο Κανού έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο, ενώ στην Σταντάρ ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουν τίποτα για το ελληνικό ενδιαφέρον. Στον Ολυμπιακό, πάντως, προορίζεται για να καλύψει το κενό του Μέλμπεργκ.

Όπως φαίνεται το συμβόλαιο του Σουηδού δεν θα επεκταθεί. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος έπαιξε σε 22 ματς για τη Σταντάρ και σκόραρε δύο γκολ. Συνολικά έχει παίξει σε 109 παιχνίδια και έχει πετύχει 10 γκολ», επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα