«Ο Μασάδο δεν πωλείται»
Το γαλλικό site Topmercato επισημαίνει πως ο Μασάδο βρίσκεται ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα. Ωστόσο τονίζεται πως η Τουλούζ διευκρινίζει ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση και πως απαιτούνται 2,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του.
«Τουλούζ: Ο Μασάδο δεν πωλείται», ήταν ο τίτλος του άρθρου, στο οποίο σημειώνονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Πορτογάλος μέσος Πάουλο Μασάδο θέλει να φύγει από την Τουλούζ, καθώς δεν βλέπει άλλο το μέλλον του εκεί.
Επιθυμεί να φύγει φέτος το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να λάμψει στην διάρκεια της περασμένης σεζόν. Ο Μασάδο, που έχει ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα, θα μπορέσει ν' αποχωρήσει εάν η Μπενφίκα ή ο Ολυμπιακός πληρώσουν τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
