Αρέσει ο Ονουάτσι στον Λεβαδειακό

Νίκος Τσιώκος
Αρέσει ο Ονουάτσι στον Λεβαδειακό

bet365

Η περίπτωση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι αρέσει στους ιθύνοντες του Λεβαδειακού, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και βρίσκεται σε αναζήτηση... στέγης.

Για δεύτερη σεζόν ο Λεβαδειακός θα είναι παρών στη Σούπερ Λιγκ, αφού πέτυχε το στόχο της παραμονής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την έβδομη θέση. Έτσι, οι Βοιωτοί έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και από τη στιγμή που πήραν την αδειοδότηση έχουν εστιάσει την προσοχή τους στις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.

Πρώτο σενάριο, πάντως, που παίζει για την ομάδα της Λιβαδειάς, είναι για τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Ο Νιγηριανός φορ αρέσει στους ανθρώπους του συλλόγου και έχουν βολιδοσκοπήσει την περίπτωσή του δίχως να έχει γίνει κάτι περαιτέρω γνωστό. Ο 28χρονος αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο στον Παναιτωλικό, όπου είχε μόλις 9 συμμετοχές.

Με τον υποβιβασμό των Αγρινιωτών στη Football League, έμεινε ελεύθερος και αν υπάρξει κάτι, θα είναι η τέταρτη ομάδα του στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, έπαιξε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2006 με τη φανέλα του Ιωνικού, ενώ ακολούθησαν οι Καβάλα και Παναιτωλικός. Επίσης, έχει περάσει για ένα διάστημα από την Κύπρο, όπου έχει αγωνιστεί σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕ Λεμεσού, αλλά και από την Αλβανία, αφού ήταν δανεικός για λίγο καιρό στα Τίρανα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα