Πρόβλημα με Ακινφέεφ στη Ρωσία!

Πρόβλημα με Ακινφέεφ στη Ρωσία!

Θάνος Σαρρής
Πρόβλημα με Ακινφέεφ στη Ρωσία!

bet365

Ο τερματοφύλακας, Ίγκορ Ακινφέεφ της Εθνικής Ρωσίας αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και το τεχνικό επιτελείο τον έβαλε σε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, φοβούμενο τα χειρότερα.

Ανησυχία στο στρατόπεδο της αντιπάλου της Εθνικής μας στην τελική φάση του Euro, αφού ο τερματοφύλακάς της πονάει στο γόνατο και κατά πάσα πιθανότητα, στο εναρκτήριο ματς με αντίπαλο την Τσεχία, ο Άντβοκατ αναμένεται να επιλέξει τον Μαλαφέεφ, περιμένοντας παράλληλα το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί ο 26χρονος κίπερ να πιάνει τόπο.

Η νίκη της Ρωσίας επί της Τσεχίας προσφέρεται σε απόδοση 2.10 στην sportingbet

«Ο Ακινφέεφ έχει κάποια προβληματάκια, το αριστερό του γόνατο, στο οποίο έκανε την επέμβαση, έχει μαζέψει υγρό. Φυσικά, δεν πρόκειται να ρισκάρουμε την υγεία του παίκτη», τόνισε ο Ντικ Άντβοκαατ.

Ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τραυματίστηκε τον προηγούμενο Αύγουστο μετά από σύγκρουσή του με τον Ουέλινγκτον της Σπαρτάκ Μόσχας και επέστρεψε μόλις στα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς. Με την Ρωσία έπαιξε ξανά στο 0-0 με την Λιθουανία και έδειξε έτοιμος να χτυπήσει... γάντια βασικού από τον Μαλαφέεφ, ωστόσο το νέο πρόβλημα φαίνεται ότι θα τον καθηλώσει στον πάγκο!

 

Τελευταία Νέα