Έκοψαν το τηλέφωνο στα Σπάτα!

Έκοψαν το τηλέφωνο στα Σπάτα!

Έκοψαν το τηλέφωνο στα Σπάτα!

bet365

Μπορεί οι μεγαλομέτοχοι της ΑΕΚ να τρέχουν σε πάρτι, ωστόσο στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα δεν είχαν καν τηλέφωνο! Με κινήσεις των διοικούντων και όχι των μετόχων που δεν προλαβαίνουν(που χρόνος με τα πάρτι), πληρώθηκε το ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα η οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία των μελών του ΔΣ ή των υπαλλήλων της εταιρίας γινόταν μέχρι και πριν λίγο μέσω κινητών τηλεφώνων. Και αυτό διότι το σταθερό τηλέφωνο είχε κοπεί από τον ΟΤΕ λόγω μη καταβολής των οφειλομένων.

Κάνε εγγραφή στην bet-at-home και πάρε μπόνους 50%

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε διάστημα 10-15 ημερών το ίδιο θα γίνει με το ρεύμα. Την ίδια ώρα λοιπόν, οι μεγαλομέτοχοι γυρνάνε από πάρτι σε πάρτι με αφορμή τα Ποσειδώνια 2012 κουβαλώντας στην τσέπη τους αρκετές χιλιάδες ευρώ (για να μην πούμε παραπάνω και λαϊκίσουμε), ενώ στο ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΚ υπάρχουν μόλις 189 ευρώ!

Το ποσό που οφείλει η ΠΑΕ για να συνδεθούν ξανά τα τηλέφωνα είναι 3.200. Επίσης αν δεν καταβληθεί κι ένα ποσό των 800 ευρώ στην ΠΑΕ δεν θα υπάρχει ούτε ίντερνετ, ενώ λεφτά οφείλονται σε αποθηκάριους-μεταφορείς στους οποίους αν δεν καταβληθεί το ποσό απειλούν ότι μεταφέρουν για τα Σοάτα θα τα αφήνουν έξω από τα Σπάτα!

Όπως καταλαβαίνει κανείς η κατάσταση είναι τραγική όμως το αυτάκι μετόχων δεν ιδρώνει.

Πλήρωσαν την οφειλή οι διοικούντες
Επειδή πλέον η κατάσταση στην ΑΕΚ έχει φτάσει στο απροχώρητο και τέτοια θέματα μόνο ρεζίλι την κάνουν, με κινήσεις των διοικούντων την ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι των μετόχων που δεν προλαβαίνουν γιατί τρέχουν από πάρτι σε πάρτι, πληρώθηκε το ποσό και πλέον στα Σπάτα μπορούν να χρησιμοποιούν το σταθερό τηλέφωνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα