Πολάνσκι: «Υπομονή με Ελλάδα»
Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό να μην βιαστούμε απέναντι στην Ελλάδα, προσπαθώντας να σκοράρουμε από τα πρώτα λεπτά. Ένα γκολ που θα μπει στο 80ο λεπτό είναι το ίδιο καλό με ένα στα πρώτα λεπτά. Είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να μην την πατήσουμε από τους Έλληνες σε κάποια αντεπίθεση, οπότε οι οπαδοί μας θα πρέπει να είναι υπομονετικοί».
Στη συνέχεια ο 26χρονος άσος της Μάιντς έπλεξε το εγκώμιο των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Γιάκουμπ Μπλατσικόφσκι και Λούκας Πίστσεκ. «Ο Λεβαντόφσκι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχω παίξει μαζί αλλά και εναντίον του. Είναι μαζί με τον Γκόμεζ από τους καλύτερους στράικερ στην Μπουντεσλίγκα, χωρίς καμία αμφιβολία. Για την ακρίβεια, το τρίο της Ντόρτμουντ με τους Λεβαντόφσκι, Μπλατσικόφσκι και Πίστσεκ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν λέω ότι υπάρχουν μόνο αυτοί, είναι όμως αναντικατάστατοι. Αν έχουμε προβλήματα, αυτοί είναι εκείνοι στους οποίους στρεφόμαστε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
