Φιορεντίνα για Λέτο

Φιορεντίνα για Λέτο

Gazzetta team
Φιορεντίνα για Λέτο

bet365

Ο Σεμπαστιάν Λέτο θα γνωρίζει την Παρασκευή αν θα χρειαστεί νυστέρι για το γόνατο, όμως, στην Ιταλία αναφέρουν πως τον κοιτάζει η Φιορεντίνα.

Ο Σέμπα συμπλήρωσε τρεις μήνες στην Μπολόνια όπου ακολουθεί θεραπεία για το γόνατο του και τις επόμενες ημέρες θα πάρει τη γνωμάτευσή για την κατάσταση του. Ο Λέτο θα μάθει αν χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση ή όχι.

Πάντως, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός νιώθει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις παρά την βελτίωση του και υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Τον Λέτο εκτός από τους Ιταλούς θα δει και ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Κουλουμέντας.

Αν ο σούπερ σταρ του τριφυλλιού χρειαστεί επέμβαση τότε δύσκολα θα πωληθεί με την Φιορεντίνα, σύμφωνα με τους Ιταλούς, να κοιτάζει την περίπτωση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα