«Αναπόφευκτο το Πρωτοδικείο για Παναιτωλικό»

«Αναπόφευκτο το Πρωτοδικείο για Παναιτωλικό»

bet365

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός επισημαίνει πως οι επαφές με τον Φώτη Κωστούλα δεν είχαν το αποτέλεσμα που θα ήθελαν και πως πλέον το Πρωτοδικείο μοιάζει να είναι αναπόφευκτη λύση.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού συναντήθηκαν με την διοίκηση της ΠΑΕ που έχει ήδη παραιτηθεί, χωρίς ωστόσο να βρεθεί λύση και πλέον όπως τονίζουν και από τον Ερασιτέχνη το Πρωτοδικείο μοιάζει αναπόφευκτο. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά την συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο Αγρινίου στις 25/5/12 μεταξύ της παραιτηθείσας διοίκησης της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, ο μεγαλομέτοχος κος Φώτης Κωστούλας προέτρεψε τον Ερασιτέχνη να δρομολογήσει τις εξελίξεις για τον σχηματισμό νέας διοίκησης της ΠΑΕ.

Ο Ερασιτέχνης είχε σειρά επαφών με φορείς της πόλης αλλά και Αγρινιώτες επιχειρηματίες προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά και ουσιαστικά στελεχώνοντας τη νέα διοίκηση.

Δυστυχώς η προσπάθεια αυτή δεν είχε ανταπόκριση. Πιστεύουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Κωστούλας Φώτης πρέπει να εγγυηθεί την ομαλή μετάβαση σε ένα νέο διοικητικό σχήμα. Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός συνεχίζει τις προσπάθειές του.

Σε περίπτωση που σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο η προσφυγή στο πρωτοδικείο θα είναι αναπόφευκτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα