Μανιάτης: «Μετράει η νίκη και όχι το θέαμα»

Μανιάτης: «Μετράει η νίκη και όχι το θέαμα»

Gazzetta team
Μανιάτης: «Μετράει η νίκη και όχι το θέαμα»

bet365

Πραγματιστής ο Γιάννης Μανιάτης ξεκαθάρισε το αυτονόητο που ωστόσο λίγοι το λένε. Ο διεθνής μέσος επισήμανε πως αυτό που μετράει είναι η νίκη και όχι το θέαμα, ενώ τόνισε πως ο Σάντος ξέρει το τι πρέπει να διορθωθεί.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αρχικά στάθηκε στην καλή προετοιμασία της Εθνικής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα κι από εμένα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά στην Αυστρία. Βελτιωθήκαμε σε κάποιους τομείς, που ήθελε ο κ. Σάντος. Αν βρεθούμε σε καλή ημέρα την Παρασκευή θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τι πρέπει να διορθώσει μέχρι την πρεμιέρα η Εθνική;

«Είναι πολλά, αλλά μας τα λέει καθημερινά ο προπονητής μας και τα ξέρει καλύτερα. Θα το κάνουμε για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται».

Θεωρείς ότι εκείνο το ματς στην Μασσαλία σου άνοιξε τον δρόμο;

«Σίγουρα, βέβαια αν δεν συνέχιζα με το ίδιο πάθος και με τη βοήθεια του προπονητή μου που με έβαλε στη θέση που παίζω ως σήμερα δεν θα βρισκόμουν εδώ. Προσπάθησα να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό».

Πώς σας βοηθούν οι παλιοί να εγκλιματιστείτε;

«Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις. Όποιος παίκτης έρχεται και βλέπει πως είμαστε στην καθημερινότητά μας νιώθει πολύ άνετα και μπορεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας για να φτάσει η Εθνική εδώ;

«Η συνολική δουλειά που κάναμε στα παιχνίδια έφτασε για να βγούμε πρώτοι. Όλα τα παιδιά βοήθησαν και όχι μόνο η άμυνα. Για εμένα μετράει η νίκη και όχι το καλό ποδόσφαιρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα