Μιραλάς για αντι-Αζάρ

Μιραλάς για αντι-Αζάρ

Μιραλάς για αντι-Αζάρ

bet365

Το ενδιαφέρον της Λιλ για τον Κέβιν Μιραλάς επαναφέρουν στο προσκήνιο Βέλγικα Μέσα, υποστηρίζοντας ότι ο άσος του Ολυμπιακού προορίζεται για να καλύψει το κενό του Αζάρ.

Συνέχεια στο ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων για τον άσο των πρωταθλητών δίνει η ιστοσελίδα «voetbalnieuws», που υποστηρίζει ότι ο Βέλγος επιθετικός βολιδοσκοπείται από την Λιλ. Παράλληλα αναφέρει ότι ο παίκτης των Πειραιωτών είναι ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ για την σεζόν που πέρασε, έχοντας σημειώσει 20 τέρματα σε 25 εμφανίσεις.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Επιπλέον το δημοσίευμα συμπληρώνει ότι οι «λιλουά» ενδιαφέρονται για έναν παίκτη που βρίσκεται στο «στόχαστρο» τόσο της Μπάγερν Μονάχου, όσο και της Λίβερπουλ, καταλήγοντας στο ότι: «Η Λιλ ελπίζει πως μετά την αποχώρηση του Εντέν Αζάρ για την Τσέλσι, έχει επιλέξει έναν νέο Βέλγο. Ο Μιραλάς έπαιξε στον γαλλικό σύλλογο, από το 2003 μέχρι το 2008 και η Λιλ έχει ένα ισχυρό ατού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα