Η Λίγκα... κρατάει Μασάδο
Στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ την Τετάρτη, θα οριστικοποιηθούν οι ποινές για τις ομάδες που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν αδειοδότηση. Η φήμη που γίνεται ολοένα και εντονότερη τις τελευταίες ημέρες, είναι ότι τελικά θα επιτραπεί η πραγματοποίηση μεταγραφών, τουλάχιστον Ελλήνων παικτών, όπως επίσης και η ανανέωση συμβολαίων.
Τα νέα αυτά δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να φέρουν και ανατροπή του σκηνικού στην περίπτωση του Μασάδο, ο οποίος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στους «κίτρινους». Εξάλλου μία διερευνητική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, είχε γίνει πριν ο Πορτογάλος αναχωρήσει για την πατρίδα του, ενώ ακόμα και τώρα περιμένει στο... ακουστικό του, για να μάθει τελικά το τι μέλλει γενέσθαι.
Αρκετά σοβαρό μάλιστα είναι το ενδεχόμενο να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του οι άνθρωποι του Άρη ακόμα και μέσα στην εβδομάδα, όπου και πιθανότατα θα υπάρξουν εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
