Προς παραμονή Σπυρόπουλου
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και θα δεχτεί μέσω mail αυτή την εβδομάδα την πρόταση ανανέωσης. Ο Πορτογάλος έχει εισηγηθεί την παραμονή του Σπυρόπουλου και έναν εκ των Σαριέγκι, Καντέ!
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να κρατήσει στο τριφύλλι τον Νίκο Σπυρόπουλο αλλά και είτε τον Γιόσου Σαριέγκι, είτε τον Σεντρίκ Καντέ ως στόπερ. Επίσης, ο Φερέιρα θα προσπαθήσει και για τον δανεισμό του Κουίνσι Οβούσου από την Αλ Σαντ του Κατάρ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
