«Έρχεται και υπογράφει ο Ζαρντίμ!»

«Έρχεται και υπογράφει ο Ζαρντίμ!»

«Έρχεται και υπογράφει ο Ζαρντίμ!»

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φτάνει στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει η πειραϊκή ΠΑΕ.

Δημοσίευμα της «Α Bola» στο διαδίκτυο αναφέρει ότι «ο Ζαρντίμ θα ταξιδέψει την Δευτέρα για την Ελλάδα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής που αποχώρησε από την Μπράγκα την προηγούμενη εβδομάδαμ θα βρεθεί στην ελληνική πρωτεύουσα μαζί με τον μάνατζέρ του, Μοχάμεντ Αφζάλ και έναν δικηγόρο που συνεργάζεται για να κλείσει και επίσημα την συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας».

Προς τον παρόν ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύει τίποτα. Σύμφωνα πάντως με κάποιες πηγές υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Ζαρντίμ να έρθει την Δευτέρα στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές με τους νταμπλούχους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα