Η Λίγκα σώζει τους... κρεμασμένους

Gazzetta team
Η Λίγκα σώζει τους... κρεμασμένους

bet365

Αυξάνονται συνεχώς οι φήμες που θέλουν την Σούπερ Λιγκ να δίνει... σανίδα σωτηρίας στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, παραχορώντας τους το δικαίωμα για μεταγραφές.

Στο επερχόμενο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ θα τεθεί όπως όλα δείχνουν το θέμα της ανατροπής των ποινών που έχει οριστεί για τις ομάδες που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Λίγκα απ' ότι φαίνεται θα προτείνει στην ΕΠΟ να μην ισχύσει η ποινή που αφορά στην απαγόρευση μεταγραφών, ενώ θα γίνει και ψηφοφορία για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Οι έξι «ψήφοι» θεωρούνται δεδομένοι από τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, ενώ ακούγεται έντονα ότι μαζί τους θα συνταχθεί τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο πιθανότατα και ο Ολυμπιακός. Μάλιστα η σκέψη της Λίγκας αφορά στον ορισμό συγκεκριμένου αριθμού μεταγραφών που θα επιτραπεί στις έξι ομάδες (Άρης, ΑΕΚ, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα).

Σε αυτό πάντως που δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει αλλαγή, είναι η παρακράτηση του 20% των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα