Τεσσάρα ψυχολογίας η Πολωνία (vids)

Τεσσάρα ψυχολογίας η Πολωνία (vids)

Τεσσάρα ψυχολογίας η Πολωνία (vids)

bet365

Νίκη ψυχολογίας για την Πολωνία, που διέλυσε εύκολα 4-0 την Ανδόρρα στο τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα του Euro με την Ελλάδα. Εξαιρετικοί στο πρώτο 45λεπτο οι Πολωνοί.

Το φιλικό ήταν καθαρά για λόγους ψυχολογίας, με τους Πολωνούς να αντιμετωπίζουν την Ανδόρρα και να φτάνουν εύκολα στη νίκη. Ο Σμούντα ξεκίνησε τους θεωρητικά βασικούς, οι Πολωνοί ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους. Το 4-2-3-1 δούλεψε μια χαρά για την αντίπαλο της Εθνικής μας στην πρεμιέρα του Euro και μόλις στο 13' ο Ομπρανιάκ άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Ρίμπους.

Οι Πολωνοί δεν έριξαν ρυθμό, έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία με Λεβαντόφσκι και Μπλαζικόφσκι, όμως στο 37' ο πρώτος έκανε το 2-0 με εξαιρετικό ψαλίδι. Λίγο αργότερα ο Μπλαζικόφσκι κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και στο 39' το σκορ ήταν ήδη στο 3-0. Στην επανάληψη ο Σμούντα έκανε αρκετές αλλαγές, το σχήμα δεν δούλεψε σωστά, κυρίως λόγω της αλλαγής του Μουράφσκι με τον Ντούντκα και το τελικό 4-0 έκανε ο Βασιλέφσκι με νέο πέναλτι, που κέρδισε ο Σόμπιχ, στο 77'. Αυτό ήταν και το τελευταίο φιλικό της Πολωνίας, πριν την πρεμιέρα του Euro απέναντι στην Εθνική μας την προσεχή Παρασκευή (08/06). Οι Πολωνοί, μάλιστα, κράτησαν για 5ο σερί παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα, η καλύτερη επίδοση στην ιστορία τους!

Πολωνία (Φράντσιζεκ Σμούντα): Σέζνι, Περκίς, Μπένις, Βασιλέφσκι, Πίστσεκ (46' Βοϊτκόβιακ), Πολάνσκι (79' Γκροσίτσκι), Ομπρανιάκ (58' Μιερτζεγιέφσκι), Μουράφσκι (58' Ντούντκα), Ρίμπους (46' Βόλσκι), Μπλαζικόφσκι, Λεβαντόφσκι.

 

Τελευταία Νέα