Μόνο για «Σάλπι» και αν...

Μόνο για «Σάλπι» και αν...

Νίκος Αθανασίου
Μόνο για «Σάλπι» και αν...

bet365

Αν και καθημερινά γράφονται ονόματα στον Τύπο ως υποψήφια για τον Παναθηναϊκό, μοναχά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρά το «τριφύλλι».

Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός πήρε την άδεια και όλα δείχνουν παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα... ξεφύτρωσαν αρκετά ονόματα από την ελληνική αγορά, ως υποψήφια για το «τριφύλλι». Όπως συνέβη και πέρυσι το καλοκαίρι, έτσι και φέτος, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει φτιάξει τη δική του λίστα από το εξωτερικό, καθώς δεν υπήρχε κάποια περίπτωση που να του έχει... γυαλίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και να μπορεί να τον αγοράσει το «τριφύλλι».

Η μοναδική εξαίρεση είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και αυτός φυσικά υπό προϋποθέσεις. Ο «Σάλπι» αποτελεί αδυναμία του Πορτογάλου προπονητή και αν μπορούσε να πάρει κάποιον από την Ελλάδα αυτός θα ήταν ο διεθνής επιθετικός. Φυσικά, αν ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν μείνει ελεύθερος δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προχωρήσει το παραμικρό και όλα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις που θα έχει με τον Ζήση Βρύζα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα