«Δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα...»

Gazzetta team
«Δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα...»

bet365

Για την αδυναμία που υπάρχει να διεξαχθεί πρωτάθλημα με τις υπάρχουσες συνθήκες μίλησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, τονίζοντας πως ο ΠΑΣ έχει κι εναλλακτικό πλάνο.

Ο ισχυρός άνδρας των Ηπειρωτών μιλώντας στο «ΗΧΩ 102,7» δήλωσε αρχικά ότι: «Εμείς είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Αλλά θα περιμένουμε τις εξελίξεις, γιατί δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση. Δεν είναι πρόβλημα αποκλειστικά των έξι ομάδων που δεν πήραν την αδειοδότηση, αλλά είναι γενικότερο το πρόβλημα της ποιότητας του πρωταθλήματος, της τύχης που θα έχουν οι παίκτες που είναι άνω των 22 ετών και άλλα πολλά προβλήματα. Πιστεύω ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα και θα περιμένουμε το επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Super League».

Παράλληλα τοποθετήθηκε και για την περίπτωση που τελικά δεν αλλάξει η κατάσταση με τις ποινές στις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, λέγοντας πως: «Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε αφού υπάρχει εναλλακτικό πλάνο. Φέτος όποιες κι αν ήταν οι συνθήκες, πάλι είχαμε προγραμματίσει να στραφούμε στα νέα παιδιά και για το λόγο αυτό έγινε καλή δουλειά από το χειμώνα. Έχουμε σκάουτερ και έχουμε εντοπίσει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Βέβαια οι επιλογές θα είναι δύσκολες αφού και άλλες ομάδες θα αναζητήσουν νέους παίκτες, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα και αν δεν προέκυπτε το πρόβλημα με την αδειοδότηση θα ανακοινώναμε εντός των ημερών τον νέο προπονητή».

Για την αδειοδότηση του ΠΑΣ ανέφερε ότι: «Δεν μάθαμε ακόμα το σκεπτικό της δευτεροβάθμιας απόφασης για να ξέρουμε γιατί μας ανακάλεσαν την άδεια που την πήραμε ομόφωνα από την πρωτοβάθμια επιτροπή. Πάσχει σε μεγάλο βαθμό η έφεση που έκανε ο κ. Δημητρίου».

Όσο για το θέμα του προπονητή: «Θα είναι προπονητής που θα δίνει σημασία και στα νέα παιδιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα