Φερέιρα: «Δεν έχω συμφωνήσει»

Φερέιρα: «Δεν έχω συμφωνήσει»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Δεν έχω συμφωνήσει»

bet365

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά με τον Ζεσούαλδο Φερέιρα στον πάγκο, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα ο ίδιος φέρεται να κρατά τις αποστάσεις του!

Όπως αναφέρει η Live Sport του Σαββάτου, ο Φερέιρα φέρεται να είπε σε δημοσιογράφο της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola τα εξής: «Δεν έχω συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Φεύγω από την Ελλάδα για να πάω διακοπές και δεν ξέρω αν θα επιστρέψω. Θέλω να συνεχίσω τη δουλειά μου στον Παναθηναϊκό, αλλά για να συμβεί αυτό θέλω εγγυήσεις ότι το ρόστερ δεν θα διαλυθεί.

Είναι κάπως περίεργο το πλάνο της ομάδας. Δεν είμαι 100% σύμφωνος ότι θα παραμείνω!». Η επιθυμία του για παραμονή στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη, ωστόσο δεν πρόκειται να υπογράψει άνευ όρων, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τις παραπάνω τοποθετήσεις του. Η αισιοδοξία πάντως για παραμονή του παραμένει στους ανθρώπους της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα