O Τσάκας, ο πρίγκιπας και ο... Μπέος!

O Τσάκας, ο πρίγκιπας και ο... Μπέος!

Gazzetta team
O Τσάκας, ο πρίγκιπας και ο... Μπέος!

bet365

Η καχυποψία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τον... νέο πρίγκιπα, τον Φεϊζάλ Αλ Σαούντ έγινε ακόμα μεγαλύτερη, όταν έμαθαν ότι... κάτι δεν πάει καλά με τη δικηγόρο του!

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας πήρε το «ok» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ό Τσάκας είναι έτοιμος να μπει στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Όποιος όμως έχει... καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι και στην «πράσινη» ΠΑΕ δεν έχουν ακόμα πειστεί ότι αυτή τη φορά θα μπουν χρήματα στην ομάδα, αφού όλες οι προηγούμενες περιπτώσεις που έχουν στην... εξίσωση τον Βλάση Τσάκα!

Η καχυποψία λοιπόν έγινε μεγαλύτερη, όταν, σύμφωνα με τη SportDay, ανακάλυψαν ότι η Κασσιανή Μιχοπούλου που εκπροσωπεί τον Φεϊζάλ, πέραν του ότι είναι δικηγόρος του Τσάκα, αποτελεί και δικηγόρο του Αχιλλέα Μπέου!

Η παρουσία λοιπόν της συγκεκριμένης δικηγόρου και το όνομα του Μπέου, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου για την υπόθεση με τα στημένα, προκάλεσε νέες αντιδράσεις στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που έλεγαν χαρακτηριστικά: «Κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία και είμαστε πλέον πολύ επιφυλακτικοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα