Μπατίστα στον πάγκο της ΑΕΚ

Μπατίστα στον πάγκο της ΑΕΚ

Γράφει ο... Αετός!
Μπατίστα στον πάγκο της ΑΕΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Αν τελικά δεν αλλάξει κάτι δραστικά και στην ΑΕΚ δεν επιτραπεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές, τότε οι κιτρινόμαυροι θα είναι αναγκασμένοι να πορευτούν με τα παιδιά των Ακαδημιών της.

Παράλληλα, μετά την ελευθέρας του Νίκου Κωστένογλου, στην Ένωση βρίσκονται και σε αναζήτηση προπονητή. Έτσι, μάλλον σκέφτηκαν το προφανές. Πρότειναν τη θέση του προπονητή της επαγγελματικής ομάδας στον Ντανιέλ Μπατίστα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, ο Ανδρέας Δημητρέλος επικοινώνησε με τον προπονητή των Ακαδημιών και πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του πρότεινε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Μπατίστα φέρεται να απάντησε θετικά και είναι σταντ μπάι, αφού η διοίκηση περιμένει τις σχετικές εξελίξεις για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Αν λοιπόν δεν αλλάξει κάτι στο θέμα των μεταγραφών, ο Μπατίστα θα πάρει... προαγωγή και θα καθίσει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα